bert breuker.jpg

Keukenmanagement

Een interim keukenmanager nodig?

Breuker Horeca Advies is op verschillende manieren in te zetten. Als interim chef-kok of als keukenmanager. Maar ook kan hij helpen bij het inzetten van een nieuwe menu kaart met de recepten en opmaak per gerecht. Of bij de herinrichting van een nieuwe keuken. Advies van een ervaren chef-kok die veel verschillende keukens heeft gezien kan hierbij een meerwaarde zijn. Een goede routing in uw keuken is essentieel voor de snelheid van het meegeven van de gerechten.

Wilt u een freelance chef?

Het is belangrijk om uw keuken goed te laten draaien. Door een freelancer van Breuker Horeca Advies in te zetten, weet u dat de keuken in goede handen is wanneer de chef een dagje vrij is. Een freelance chef kunt u inzetten voor een tijdelijke periode zoals in het zomerseizoen of bij langdurig ziekte maar u kunt ook kiezen voor een structurele invulling waardoor u een stabiel team creëert. Genoeg redenen om in gesprek te gaan.

Chef-kok/Sous-chef

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een (nieuwe) keuken? De structuur neerzetten en/of menukaart samenstellen met de daarbij behorende recepturen en opmaak. Dit kan met een freelancer van Breuker Horeca Advies. Grote voordeel van een freelancer is één vast bedrag inclusief. Dus geen pensioenkosten, zorgkosten, ziektekosten. Geef uw behoeftes aan ons aan en we maken er samen een succes van.

Nieuwe menukaart inzetten

Er zijn momenten wanneer u hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van een menukaart zoals wanneer u (tijdelijk) geen Chef-kok heeft of u heeft een jonge ambitieuze kok die nog niet de ervaring heeft een menukaart samen te stellen. Samen met uw keukenteam stellen we een nieuwe kaart op. Breuker Horeca Advies verzorgt de recepturen en foto’s van de opmaak van de gerechten. Tevens zal hij een week in uw keuken meedraaien ter begeleiding. Meer weten, neem dan nu contact op!

Ook kunnen wij calculaties maken om de kosten te verlagen en de productiviteit, output en kwaliteit van uw keuken te verhogen.

Wij geven ook keukenmanagementadvies over HACCP, routing, (re)organisatie,personele invulling, outplacement en trainingen.