bijzonderebusinessevent.jpg

Bijzondere business events

Hebt u een nieuw concept, huisstijl of productlijn ontworpen en wilt u dat op een originele manier bekend maken? Introduceer het op een unieke manier waarbij u op een positieve manier de aandacht trekt! Dit kan voor uw medewerkers, maar ook de landelijke pers bij uw introductie uitnodigen is mogelijk. Vier het succes samen!

Workshops voor uw team bevorderen de teamspirit. Organiseer interactieve maatwerkprogramma’s waarbij thema’s uit uw organisatie op een interactieve manier de revue passeren. En dat onder professionele begeleiding van bijvoorbeeld Jan Roelfs, John van den Brom of Youri Mulder.
Dat is nog eens teambuilding!

LasVegasfeest.jpg

Personeelsfeest

Personeelsfeesten zijn evenementen die uw personeelsleden zich lang blijven herinneren.  Vier een jubilieum, eindejaarsviering of familiedag samen met het hele personeel en maak er een onvergetelijk feest van!

Van spelshow tot rally met authentieke Mini Coopers of ontdekkingstocht door de stad met GPS; er is genoeg te organiseren wat past bij uw personeel. Een Las Vegas feest met een echt casino, een bling bling feest, alles blinkt en u voelt zich voor een dag millionair of bijvoorbeeld een Hollandse avond. Gegarandeerd succes!

bedrijfsuitje.png

Bedrijfsuitje

Breuker-horeca-advies heeft altijd een speciaal, origineel en feestelijk uitje voor uw dagje uit met vrienden, familie of collega’s klaar staan! Kies uit diverse overzichtelijke categorieën en bekijk ons meest recente aanbod gezellige vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes in Nederland en België! Voor ieder wat wils!