Breuker Horeca Advies
 
bierlokaal.png

Bierlokaal

Het ontwikkelen en implementeren van een nieuwconcept in een midden grote stad in Zuid-Holland.

Het bierlokaal wordt een onderdeel van een bestaand restaurant/zalencentrum. 

Wij verzorgen samen met de eigenaar voor een attractieve bierkaart met bijpassend pubfood. Mooie inrichting van het bierlokaal. We verzorgen de socialmedia en organiseren twee maandelijkse events met speciale bieren en food om het bierlokaal versneld te implementeren en onderdeel te maken van het uitgaansleven. 

 
loaded fries.jpg

Haute friture

Een snackbar in Drenthe heeft een topomzet, er is volgens de eigenaar een eind gekomen aan de groei. De bakoven zit dagelijks vol en meer ruimte is er niet het optimale vollume is bereikt. Breuker Horeca Advies wist via uitgebalanceerde veranderingen in het menu de gerechten de omzet in het eerste jaar uit te bouwen met 8%, dit jaar gaan we voor een groei van 10%.

BHA implementeerd dit concept in een fastfoodrestaurant in Assen.