Breuker Horeca Advies
 
broodje gezond.jpg

Concept ontwikkeling

Horeca Advies & Conceptontwikkeling

Breuker Horeca Advies ontwikkeld sparkling concepts en geeft een twist aan bestaande horeca concepten.

Het samenstellen van een nieuwe menu- drankenkaart voor uw hotel- restaurant,

het implementeren van de inkoop en payroll, of het herinrichten van uw onderneming, zijn werkzaamheden waar wij u graag bij ondersteunen. 

 
broodje gezond.jpg

Culinair advies en ondersteuning

Avontuurlijk eten, geëvolueerde smaakpapillen, onverwachte combinaties, nieuwe ingrediënten, spannende nieuwe uitdagingen een hele wereld aan creatieve mogelijkheden.

Wij ondersteunen u om nieuwe smaakcombinaties te ontdekken.
Selecteer de ingrediënten wij ontwikkelen nieuwe recepten voor uw menukaart.

 

Personeelstekort?

Personeelstekort?

Laat ons uw medewerkers inwerken & nieuwe kandidaten trainen voor een nieuw en bijzonder vak!

Het Horecavak