bert breuker.png

Graag stel ik me aan u voor als chef-kok en horeca- en eventmanager.

Dertig jaar ervaring als chef-kok en eigenaar van diverse horeca- en eventbedrijven hebben gezorgd voor een brede kijk op en kennis in de horeca. Zo heb ik bijvoorbeeld zeven jaar gewerkt in een sterrenrestaurant in Noord-Holland, ben ik chef-kok geweest bij grote cateraars en zakenclubs en eigenaar van diverse restaurants en eventlocaties (van exclusieve culinaire invulling tot Bistro en Brasserie).

Met deze brede ervaring ken ik het “klappen van de zweep” met betrekking tot het horecamanagement en keukenmanagement in het bijzonder. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het (naar tevredenheid van de opdrachtgevers) ontwikkelen van turnkey concepten (inclusief facility en entertainment) voor evenementen en speciale (thematische) diners en het managen van de uitvoering daarvan.

Mijn kracht ligt hierbij onder meer in het ontwikkelen van een goede uitgebalanceerde kaart waarin de brutowinst een belangrijke rol speelt, het werken met regionale ingrediënten en het samenstellen van originele gerechten die de entiteit van het restaurant of het evenement versterken. Zorgen voor uniformiteit in smaak, opmaak en uitstraling zijn een must.
Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk aspect. Ook kan ik uw medewerkers trainen en zorgen voor een stapje in kwaliteit en presentatie.

Momenteel ben ik chef kok van een groot restaurant met een keukenbrigade van 14 koks in Groningen en houd ik me bezig met het adviseren en implementeren van een bijzonder origineel concept voor een grote nieuwe horecazaak aan de kust. Tot februari ben ik in dienst van mij huidige werkgever.

Ik ben natuurlijk een senior chef, maar ben kerngezond en kan de strijd met de jonge chef zeker aan. Senioriteit kenmerkt zich door het natuurlijke overwicht en ervaring met diverse kookstijlen. Graag verwijs ik u naar mijn linkedin pagina: https://www.linkedin.com/in/bert-breuker-412824b0/

Graag zou ik een afspraak met u maken om kennis te maken en de eventuele mogelijkheden in een persoonlijk gesprek nader te bespreken.
Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Bert Breuker, email: info@breuker-horeca-advies.nl